Bekijk het zoekresultaat of verfijn dit met één of meer van onderstaande opties
Gebied
Nabij
Type
Optie
Met de woorden
9 Objecten

Vakantiehuizen in Puglia

Preview Farmhouse Corigliano d
Vakantie op de boerderij, met een uitstekende verzorging en ouderwetse gezelligheid. Het nabij gelegen Corigliano is ook een levendige plaats. De zee is niet ver, en de streek heeft veel te bieden.
Prijzen vanaf € 280 tot € 910 per week per accommodatie.
Palazzo Guglielmo
Palazzo Guglielmo in Vignacastrisi, een klein dorpje in de Salento, aan het centrale plein. Met alle karakteristieke comfort van een luxe hotel, maar met de exclusiviteit die alleen een prive-woning kan bieden.
Prijzen vanaf € 693 tot € 1456 per week per accommodatie.
Trulli Il Palmento - Locorotondo
Il Palmento in Locorotondo is een karakteristiek cluster van trulli uit de 8e eeuw met het zandstrand op 13 kilometer. Alle trulli zijn in stijl en smaakvol gerenoveerd. Ook is er een beautycentre, zwembad en tennisbaan.
Prijzen vanaf € 760 tot € 2000 per week per accommodatie.
Residence Blue Marine - Lido del Sole
Residentie Blue Marine in Lido del Sole en op 5 kilometer van Rodi Garganico, ligt meteen aan het strand. Er zijn veel faciliteiten, animatie en volop activiteiten. Ideaal voor gezinnen met kinderen.
Prijzen vanaf € 195 tot € 1950 per week per accommodatie.
Agriturismo Tenute al Bano
Tenute al Bano Carrisi in Cellino San Marco ligt op een schitterend landgoed. De oude boerderij is gerenoveerd en er zijn nu prachtige suites. De culinaire liefhebber en gezinnen kunnen hier uitstekend terecht.
Prijzen vanaf € 625 tot € 1795 per week per accommodatie.
Victor Country - Alberobello
Victor Country is een gerenoveerde boerderij met vele faciliteiten, omgeven door olijfbomen, niet ver van het centrum van Alberobello, de beroemde trullistad. Het dichtstbijzijnde zandstrand is op 20 kilometer.
Prijzen vanaf € 970 tot € 2160 per week per accommodatie.
Villa San Giorgio - Cutrofiano
San Giorgio in Cutrofiano is een oud gerenoveerd klooster met veel luxe en een wellness centre. Er hangt een vredige rust, een heerlijk ontspannende sfeer, tot u zelf komen is hier tot kunst verheven.
Prijzen vanaf € 160 tot € 345 per persoon per nacht op basis van half pension.
Quis ut Deus - Crispiano
Quis ut Deus Masseria in Crispiano is een heerlijk vakantieoord dat oorspronkelijk stamt uit 1712. Zowel uw lichaam als geest zullen hier niets tekort komen en u zult zich dan ook als herboren voelen.
Prijzen vanaf € 1050 tot € 2100 per week per accommodatie.
Agriturismo Masseria Salinola Ostuni
Agriturismo Masseria Salinola met al haar pracht en praal van het witte XVI eeuws gebouw is een paradijsje waar u een rustige vakantie in Puglia heeft, een onvergetelijke ervaring in de charme van de oude tijden.
Prijzen vanaf € 620 tot € 870 per week per accommodatie.
Zoeken op website
Bel me terug
Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.
Uw naam:
Uw telefoonnummer: